Word jij onze toekomstige Numero Uno ?
 
Op woensdag 5 mei 2021 organiseert de RWDM-Academy een Talent Day voor doelmannen geboren in 2012 - 2011 - 2010 in het Edmond Machtens Stadion, Charles Malisstraat 61 te 1080 Molenbeek, kunstgrasveld.

Afspraak om 16.45u,
Training om 17.15u.
 
Inschrijvingen doormailen naar Daniël Vranken, Secretaris-AVJO RWDM-Academy (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)

Informatie te bekomen via Jacques Billens, Coördinator doelmannen RWDM-Academy (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) 0495/701732.

Beste clubs,

Ten einde een verdere verspreiding van het Covid 19 virus binnen de clubs van de Pro League tegen te gaan, vragen we met aandrang nogmaals volgende maatregelen te willen mededelen aan de begeleiders, spelers en ouders van uw club:

 • Het respecteren van de algemeen geldende hygiënische regels en het vermijden van mengen van “bubbles” zoals uitgevaardigd door de Overheid;
 • Geen spelers van andere clubs uit te nodigen voor (test)trainingen;
 • Geen spelers te laten deelnemen aan activiteiten georganiseerd door privé voetbalscholen / academies of aanverwante organen (futsal, …);
 • Voor wedstrijden één enkele ouder per speler toe te laten;
 • Iedere club heeft het recht om de toegang tot de site van een activiteit te weigeren voor elke buitenstaander / niet rechtstreeks betrokken persoon (b.v. scouts, persoonlijke begeleider, …), zelfs al heeft deze zich aangemeld;
 • Rekening te houden met specifieke maatregelen die door plaatselijke overheden uitgeschreven worden en die sportactiviteiten op hun grondgebied verbieden;

 

Het spreekt vanzelf dat de Pro League zijn afkeuring uitspreekt ten overstaan van sommige opportunistische, onethische en weinig collegiale houdingen van clubs of enkelingen die inbreuken (blijven) plegen op de geldende richtlijnen. Eens te meer doet de Pro League dan ook een oproep op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle betrokken clubs, jeugdacademies, medewerkers, spelers en ouders om de bestaande beperkingen te respecteren.

Graag herhalen we bovendien volgende geldende maatregelen die tot nader order gelden in de verschillende regio’s.

 • tot en met U13: trainingen zonder beperking; oefenwedstrijden, geen gebruik van kleedkamers;
 • vanaf U14: trainingen in bubbels van 4, geen gebruik kleedkamers. In Vlaanderen toegelaten op site club. In Wallonie en Brussel niet toegelaten op site club. 
 • U18 en U21 kunnen in groep trainen mits alle spelers onderworpen worden aan een Covid test met een negatieve uitslag.
Het RWDM Academy-team wenst zowel haar spelers als haar coachen, afgevaardigden en vrijwilligers fijne feestdagen en vooral een geweldig jaar 2020.
Moge dit jaar rijk zijn aan sportieven successen.
 
 Merry Christmas And Happy New Year Greetings 2021 - New Year Wiki
Aan alle spelers en ouders van de RWDM ACADEMY,
 
 
Beste vrienden,
 
Na intern overleg en na beslissingen die zowel op federaal als op regionaal niveau zijn genomen, hebben we besloten om al onze activiteiten op te schorten tot ten minste 15 november.
De huidige Covid situatie in ons land is zo zorgwekkend dat we ons niet willen onttrekken aan onze sociale verantwoordelijkheid.
De RWDM ACADEMY heeft in totaal ongeveer 600 leden, van de kleinste tot de grootste. Als een zichzelf respecterende vereniging wordt terecht verwacht dat zij het goede voorbeeld geeft in moeilijke tijden. In de komende twee weken zal ieder van ons gevraagd worden zich te onthouden van niet-essentiële reizen.

Hoewel we geloven dat de geestelijke gezondheid van al onze spelers een topprioriteit is, zeker en ongetwijfeld ook voor onze jongeren onder de 12 jaar, is het in de huidige context moeilijk om het reizen naar de voetbaltraining als essentieel te beschouwen. Als het ons lukt om door de algemene stopzetting van onze activiteiten één enkele besmetting te voorkomen, of als het ons lukt om één enkel mensenleven van een van onze spelers, onze medewerkers, of hun ouders of grootouders te redden, zal ons doel worden bereikt.

De vermelde data zijn voorlopig en zullen worden verlengd op basis van de richtlijnen van de federale, regionale en/of lokale overheid, alsook van het ACFF en de Pro League.
Voor de komende dagen en weken zijn onze gedachten bij al het personeel in de medische sector en de slachtoffers van deze vreselijke pandemie. We hopen dat ieder van u en uw familie wordt gespaard.

Blijf veilig en zorg goed voor jezelf en je geliefden. 

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Sportieve groeten,
 
Het RWDM ACADEMY Management.

Beste Ouders, beste spelers

In het Machtensstadion en Verbist :

 • het dragen van een masker is verplicht (geen masker = ingang verboden)
 • vuist check, te vermijden
autocollant pour sol distance sociale sécurité Coronavirus, signalétique TAPTAP  bol.com | Mondkapje verplicht sticker - corona sticker - gebod ...


We hebben niet de kracht van dwang en alleen een gemeenschappelijke onberispelijke burgerzin kan deelnemen aan de overwinning op deze vreselijke plaag.

In geval van niet-naleving zullen we de speler moeten bestraffen, wat niet de oplossing is. 


De Directie