De Voetbalcademie RWDM zet een sportieve en materiële organisatie op om de meeste geschikte opleiding te geven, onder leiding van gekwalificeerde en gediplomeerde trainers zodat de speelplezier altijd in het middelpunt blijft voor iedereen.
De voetbalacademie is op zoek, met een niet-discriminerende en niet selectieve geest, naar alle jonge spelers vanaf de leeftijd van 5 jaar die voetbal willen ontdekken en leren.

Onze principes, gedreven door sterke overtuigingen, zijn : 

  • STERK wegens de erkende competentie en ervaring van een team gediplomeerde jeugdtrainers die alle nodige kennis in huis hebben om met jong talent om te gaan
  • VERNIEUWD omdat we een interactief platform lanceren wat een online opvolging van de jeugd en de activiteiten mogelijk maakt
  • UNIEK omdat een professioneel kader ter beschikking wordt gesteld dat zowel de jongeren als hun ouders zal bijstaan in het zoeken naar werk

Onze aanpak:
  • Kwalitatieve omgeving, gepassioneerd en krachtig, bestaande uit competente en ervaren mensen, die ervoor kiezen om onze jonge mensen de beste begeleiding te geven.
Onze ambitie is meer dan een voetbalclub te zijn!

Respect is de basis en het cement van de ethiek

- Zelfrespect
- Respect voor anderen
- Naleving van de regels
- Respect voor het milieu

Respect = tolerantie, voorbeeldigheid, eerlijkheid en loyaliteit.

- Respect: We moeten het voor onszelf hebben maar ook voor anderen. "Respect, het verandert het voetbal! Ik zorg voor de apparatuur en faciliteiten en ik volg de regels van de club. Water drinken, goed eten, slapen en douchen maken deel uit van het zelfrespect! "

- Tolerantie: andere manieren van zijn en denken zijn toegestaan. Ik respecteer het niveau van iedereen. Ik beoordeel mijn partner, mijn tegenstander of enig ander persoon niet.

- Nederigheid: In de overwinning of nederlaag kan je maar beter bescheiden zijn. Alle voetballers hebben verschillende niveaus en elke speler maakt vorderingen op zijn eigen ritme.

- Beleefdheid: om te voetballen moet je de regels van het spel kennen én accepteren, maar vooral de regels van de maatschappij.

- Vriendschap: Geef het betekenis en de vrienden van uw vrienden worden uw vrienden. De RWDM Academy en het voetbal geven je de kans vrienden te maken. Door samen met hen te spelen zal je er plezier in krijgen en beter worden!

- Collectief: Voetbal is een teamsport en het is met je teamspelers dat je er het beste van moet maken om samen plezier te maken.

- Vrijgevigheid: een assist geven of zelf een doelpunt scoren zijn evenveel waard.

- Self-control: Zelfs wanneer de woede stijgt, moet je in staat zijn deze te temperen. "Soms wordt een fout gemaakt door één van mijn teamgenoten, de scheidsrechter of door mijzelf. Dit kan oneerlijk lijken voor mij, maar het is een deel van het spel. Ik accepteer het en ik doe mijn best om het te corrigeren ".

- Het spel, het plezier: Voetbal is je passie en moet jou een gevoel van geluk en vreugde schenken.

- Moed: de kracht vinden om moeilijkheden te overbruggen.

- Vastberadenheid: Wanneer je op het terrein komt, moet je voorbeeldig gedrag vertonen. Je moet een winnersmentaliteit hebben en de bereidheid om het beste van jezelf te geven door jezelf te overtreffen. 

SPEEL EN HEB PLEZIER !

Voor alle ouders en alle fans die naar het voetbal komen,
is het altijd goed om een paar basisprincipes die deel uitmaken van de wedstrijden 
op te frissen. Op naar een geweldig seizoen !


Denk eraan :
  • Het zijn maar kinderen
  • Het is maar een sport
  • Het is maar een spel
  • Het is hun match
  • De scheidsrechter is maar een mens
  • Het is niet de Wereldbeker

RWDM - Academy Team