Info RWDM Academy

Aan alle spelers en ouders van de RWDM ACADEMY,
 
 
Beste vrienden,
 
Na intern overleg en na beslissingen die zowel op federaal als op regionaal niveau zijn genomen, hebben we besloten om al onze activiteiten op te schorten tot ten minste 15 november.
De huidige Covid situatie in ons land is zo zorgwekkend dat we ons niet willen onttrekken aan onze sociale verantwoordelijkheid.
De RWDM ACADEMY heeft in totaal ongeveer 600 leden, van de kleinste tot de grootste. Als een zichzelf respecterende vereniging wordt terecht verwacht dat zij het goede voorbeeld geeft in moeilijke tijden. In de komende twee weken zal ieder van ons gevraagd worden zich te onthouden van niet-essentiële reizen.

Hoewel we geloven dat de geestelijke gezondheid van al onze spelers een topprioriteit is, zeker en ongetwijfeld ook voor onze jongeren onder de 12 jaar, is het in de huidige context moeilijk om het reizen naar de voetbaltraining als essentieel te beschouwen. Als het ons lukt om door de algemene stopzetting van onze activiteiten één enkele besmetting te voorkomen, of als het ons lukt om één enkel mensenleven van een van onze spelers, onze medewerkers, of hun ouders of grootouders te redden, zal ons doel worden bereikt.

De vermelde data zijn voorlopig en zullen worden verlengd op basis van de richtlijnen van de federale, regionale en/of lokale overheid, alsook van het ACFF en de Pro League.
Voor de komende dagen en weken zijn onze gedachten bij al het personeel in de medische sector en de slachtoffers van deze vreselijke pandemie. We hopen dat ieder van u en uw familie wordt gespaard.

Blijf veilig en zorg goed voor jezelf en je geliefden. 

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Sportieve groeten,
 
Het RWDM ACADEMY Management.